Manual SISÓNE BEAUTY Facial Pore Cleanser

Manual SISÓNE BEAUTY Facial Pore Cleanser

Manual för Facial Pore Cleanser

Vår Facial Pore Cleanser kommer med fyra olika munstycken, var och en designad för specifika ändamål för att förbättra din hudvård. Här är en översikt över de fyra munstyckena och deras användningsområden:

  1. Ovalt munstycke

- Användning: För att minska fina linjer och rynkor.

- Beskrivning: Hjälper till att lyfta och sträcka huden, vilket främjar blodcirkulationen och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

  1. Stor, cirkulär öppning

- Användning: För djuprengöring av porer.

- Beskrivning: Designat för att effektivt avlägsna pormaskar, talg och andra orenheter från porerna. Det är idealiskt för områden med stora porer och överflödig olja, som T-zonen.

  1. Liten, cirkulär öppning

- Användning: För känsliga områden.

- Beskrivning: Det lilla, cirkulära munstycket ger en mild sugkraft som är perfekt för känsliga och svåråtkomliga områden som runt näsan. Det hjälper till att rengöra utan att irritera huden.

  1. Mikro-kristallin munstycke

- Användning: För exfoliering.

- Beskrivning: Används för att exfoliera huden genom att avlägsna döda hudceller och förbättra hudens textur. Det är perfekt för att förbereda huden för vidare behandlingar och förbättra absorptionen av hudvårdsprodukter.


Användningsinstruktioner

  1. Förberedelse: Rengör ansiktet och använd en varm handduk för att öppna porerna.
  1. Val av munstycke: Välj det munstycke som bäst passar ditt behov enligt beskrivningarna ovan.
  1. Användning: Fäst munstycket på enheten och starta den. För enheten långsamt över ansiktet, undvik att stanna för länge på ett ställe för att undvika irritation.
  1. Eftervård: Efter behandlingen, använd en kall handduk för att stänga porerna och applicera en lugnande toner eller fuktighetskräm. Ta bort munstycket och rengör med varmt vatten.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar till info@sisone.se 

Tillbaka till blogg