Om oss

SISÓNE BEAUTY grundades med en djup insikt om ansiktsvårds betydelse för självförtroendet. Från mina egna erfarenheter och genom omfattande forskning insåg jag tidigt att en välmående hud mer än något annat stärker både självkänsla och självförtroende. När jag var 25 år bestämde jag mig för att hitta två produkter som inte bara skulle ge synliga resultat utan också stärka våra kunder genom att ge dem en känsla av välbefinnande och ökat självförtroende, med naturlig, icke-invasiv skönhet som tar hand om det huden redan har.

Vi på SISÓNE BEAUTY tror på att främja en hudvårdskultur som inkluderar alla åldrar. För ungdomar är en stabil hudvårdsrutin ett kraftfullt verktyg för att förebygga framtida hudproblem och stärka självförtroendet. För den äldre generationen kan våra produkter hjälpa till att bevara hudens elasticitet och ge ett mer ungdomligt utseende. Vårt mål är att göra hudvård enkelt och tillgängligt, med produkter som förebygger och aktiverar huden djupt inne i cellen, oavsett ålder.

Hudvård känner inga könsgränser. På SISÓNE BEAUTY omfamnar vi alla kön och skapar produkter som gör alla bekväma i sin egen hud. Genom att öppna upp vår verksamhet för en bredare publik, vill vi stärka mångfalden och inkluderingen inom skönhetsindustrin.

Vi är stolta över att tillhandahålla produkter som inte bara håller hög kvalitet utan också produceras på ett ansvarsfullt sätt. Våra flaggskeppsprodukter SISÓNE BEAUTY Facial Pore Cleanser och SISÓNE BEAUTY Pro LED Light Therapy Mask, är designade med avancerad teknologi, innovation och höga tillverkningsstandarder i Kina. Varje produkt är utformad för att adressera specifika hudproblem som akne, åldrande och ojämn hudton, vilket säkerställer att våra kunder ser verkliga förbättringar.


På SISÓNE BEAUTY tar vi avstånd från engångsprodukter och förespråkar istället hudvårdslösningar som varar över tid. Genom att använda den senaste teknologin inom beautytech strävar vi efter att erbjuda hudvård som inte bara vårdar på djupet utan också främjar en skönhetsrutin med produkter som kan användas om och om igen.

Välkommen att utforska SISÓNE BEAUTY – där skönhet möter teknik!